donderdag 5 februari 2009

Wanted!

Commotie alom in de muziekbiz! Een van de huidige, meest gereputeerde - volgens Phonica - producers in de minimal- en housewereld heeft zijn (remix)hand gelegd op Nina Simone's Sea (See?) Line Women en Moloko's Sing it back. De naam van de producer blijft tot op heden echter een mysterie, net zoals het label waarop het remixpakket het licht ziet. Volgens Phonica en Junorecords zou het wel de tweede release in de Einfach Series zijn en de tracks zijn respectievelijk getiteled Lemany en Mologo.

Het gerucht doet de ronde dat ofwel Reboot, ofwel Pitto the mystery guy achter deze twee knallers van een remixen zou zijn, die reeds grijs gedraaid worden door grootmeesters als Luciano en Villalobos. Markant detail is echter wel dat er maar 100 vinyls wereldwijd zijn geperst, hetgeen betekent: dat deze remixen meer dan ooit gegeerd wild zijn en dat je je bijgevolg als one very lucky motherfucker mag beschouwen als je ze in je bezit hebt!

De tracks zijn voorlopig niet in mp3-formaat beschikbaar en ik betwijfel het sterk als dat ooit het geval zal zijn. Quoi qu'il en soit, ik deel jullie alvast mee wat ze op Youtube voor de leeuwen hebben gegooid... Big big big!

Moloko - Sing it back (Remix)


Nina Simone - See Line Women (Remix)

Geen opmerkingen: